woonzorgcentrum Sint-Pieter, definitieve opname

het woonzorgcentrum als een thuis

Woonzorgcentrum Sint-Pieter ligt in het centrum van Puurs (Palingstraat 44). De raad van het Zorgbedrijf Klein-Brabant staat in voor het beheer van het woonzorgcentrum. Het gebouw heeft 92 kamers (25 rustoordbedden, 61 RVT-bedden en 6 kamers kortverblijf), verdeeld over drie verdiepingen. Elke verdieping heeft zijn eigen naam en eigen kleur om de herkenbaarheid voor onze bewoners te vergemakkelijken.

Als men ouder wordt, veranderen de wensen en behoeften met betrekking tot wonen, dienstverlening en zorg. Van complexe chronische zorg tot geestelijke ondersteuning bij dementiezorg en vroegtijdige zorgplanning. Onze deskundige medewerkers en gemotiveerde vrijwilligers staan klaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat te bieden.

Voor wie

Om in aanmerking te komen voor een definitieve opname in ons woonzorgcentrum, dien je te voldoen aan bepaalde criteria:

. Je dient minimaal 65 jaar te zijn.

. Je bent inwoner van Puurs-Sint-Amands of je hebt de voorbije 20 jaar minstens 10 jaar in Puurs of Sint-Amands gewoond.

. Je bent pas ingeschreven nadat je de nodige documenten hebt ingevuld en na een persoonlijk gesprek met één van de maatschappelijk assistenten van het Zorgbedrijf.

(ENKEL OP AFSPRAAK)

Hoe aanvragen

Alvorens wij u kunnen inschrijven op onze wachtlijst, vragen wij u om een informatiebundel te vervolledigen. Deze omvat administratieve gegevens, uw levensgeschiedenis én een financieel luik. Het medisch gedeelte dient u te laten vervolledigen door uw huisarts.

Wanneer de informatiebundel compleet is, kan u een afspraak maken met de maatschappelijk assistent via wzc.puurs@zorgbedrijf.klein-brabant.be of telefonisch op 03 890 15 33.

De inschrijvingsbundel is te verkrijgen aan het onthaal van het woonzorgcentrum.

Kostprijs

Dagprijs: eenpersoonskamer: 58,22 euro - echtpaarkamer: 100,02 euro

Inbegrepen:

  1. incontinentiemateriaal
  2. verzorging en verpleging 24/24u
  3. maaltijden en dranken (uitzondering cafetaria)
  4. tv-distributie
  5. waskosten van bedlinnen, onder- en slaapkledij
  6. technisch en hygiënisch onderhoud
  7. aangepaste ontspanningsmogelijkheden

Meer info

Onze missie:

Wij willen van ons woonzorgcentrum een echte thuis maken voor onze bewoners, hun familieleden en vrienden. Geborgenheid en genegenheid zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen.

Wij willen een zo optimaal mogelijk leef-, woon- en zorgklimaat bieden voor al onze bewoners. Samenhorigheid en een vlotte samenwerking tussen alle betrokkenen is hier prioritair.

Wij streven naar zorg op maat voor al onze bewoners.  De luisterbereidheid van onze medewerkers en de directie, samen met het openstaan voor suggesties van bewoners en hun entourage maken dat wij kunnen inspelen op de behoeften van elk van onze bewoners.

 

Bekijk ook

Download onze flyer en kom alles te weten over onze werking.

Openingsuren & contact

woonzorgcentrum Sint-Pieter - campus Puurs

adres
Palingstraat 442870 Puurs-Sint-Amands
Tel. tel.
algemeen 03 890 15 33
e-mail
wzc.puurs@zorgbedrijf.klein-brabant.be

woonzorgcentrum Sint-Pieter - kortverblijf

adres
Palingstraat 442870 Puurs-Sint-Amands
Tel. tel.
algemeen 03 890 15 32
e-mail
wzc.puurs@zorgbedrijf.klein-brabant.be